V Zagrebu v stanovanjskem naselju v streljanju 6 mrtvih. Domnevni povod hudega zločina ljubosumje

02.08.2019 00:43
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Šest mrtvih je policija našla v četrtek zvečer v zagrebškem stanovanjskem naselju Kajzerica, poročajo hrvaški mediji. Policiji je bilo ob 21.30 prijavljeno streljanje v Novem Zagrebu. Družinsko nasilje.
{twitter}https://twitter.com/24sata_HR/status/1157060260567429123{/twitter}
Moški, ki ga je policija začela takoj intenzivno iskati in zato blokirala ceste in mostove v Zagrebu, pravzaprav vse izhode iz mesta, ki je polno pripadnikov tudi specialne enote policije, naj bi bil umoril nekdanjo soprogo in njenega novega partnerja. Živ je ostal le sedemmesečni otrok. Domnevni razlog za strašen večkratni zločin ljubosumje, uporabljeno orožje pištola. Malo po 1. uri zjutraj je Jutarnji list objavil, da je morilec prijet, a je načelnik zagrebške policije Marko Rašić malo pozneje, ko je dal izjavo, to zanikal. Popravil je tudi prve informacije o mrtvih. Niso umrli štirje otroci, ampak eden, še en otrok, sedemmesečni, ni poškodovan in je na varnem. Mrtvih je šest ljudi, pet odraslih: dva moška, tri ženske, in desetletni otrok.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta