(VIDEO) Drugič v tednu dni: Slovenski turisti med čakanjem na trajekt pozabili zategniti ročno zavoro, avto pristal v morju

A.L.
24.06.2019 19:14

Vozilo ljubljanskih registrskih oznak so že potegnili iz vode.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pred tednom dni smo poročali o nezgodi, ki se je na hrvaškem otoku Cres zgodila slovenskemu turistu. Ta je v času dopusta pozabil potegniti ročno zavoro, zaradi napake pa je poleg gumenjaka, ki ga je želel spustiti v morje, tam pristal tudi njegov avto. 
Hrvaški mediji pa danes, teden dni po prvem incidentu, poročajo o novem. In ponovno so vpleteni slovenski turisti. Tokrat je v morju pristal avtomobil opel corsa ljubljanskih registrskih oznak. Slovenci naj bi v Splitu čakali v vrsti za trajekt. Ko so želeli zapustiti vozilo, so pozabili zategniti ročno zavoro, avtomobil pa je pristal v morju.
{embed_youtube}https://youtu.be/ncns9ofbK6M{/embed_youtube}
Vozilo je po nekaj minutah potonilo, domačini naj bi ga na površju skušali obdržati z vrvmi, a neuspešno. Na kraju dogodka je posredovala policija, avto pa so do sedaj uspeli potegniti na površje,  poroča Slobodna Dalmacija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta