(VIDEO) Nekdanji kapetan bosanske reprezentance doživel hudo prometno nesrečo

M.R.
30.08.2019 15:12

Nekdanji kapetan bosanske nogometne reprezentance Emir Spahić, pred petimi leti je z reprezentanco igral na njenem prvem svetovnem prvenstvu, je doživel hudo prometno nesrečo v BiH.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Emir Spahić (levo) je za reprezentanco BiH odigral 94 tekem.
Reuters

V bolnišnico v Trebinju so ga prepeljali pri zavesti, a s hudimi poškodbami. Za tem so ga vkrcali na vojaški helikopter, ki ga je odpeljal na zdravljenje v Sarajevo. Spahić je bil po poročanju bosanskih medijev sovoznik v terenskem vozilu, ki se je prevrnilo, pri tem pa naj bi Spahić utrpel zlom noge, poleg tega naj bi imel zlomljenih več reber in poškodbo glave. 
{embed_youtube}https://youtu.be/E2z3eIOD4T0{/embed_youtube}
Odzvala se je tudi že nogometna zveza BiH, ki je zapisala, da je nekdanji kapetan izven smrtne nevarnosti in da je njegovo zdravstveno stanje stabilno. 
V Dubrovniku rojeni Spahić je bil v prometni nesreči udeležen v kraju Gacko, od koder sicer prihaja njegova mama. Tam po upokojitvi živi tudi sam. 
Za bosansko reprezentanco je odigral 94 tekem, pred dvema letoma pa je končal bogato športno kariero. Igral je za Čelik, Dubrovnik, Zagreb, Šinik, Torpedo in Lokomotivo iz Moskve, Montpellier, Sevillo, Anži, Bayer Leverkusen in HSV.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta