(VIDEO) Skrivnostno izginotje mlade popotnice: Policija našla posmrtne ostanke, fant je pobegnil

20.09.2021 09:43
Kot kaže, so kosti, ki so jih našli v znamenitem nacionalnem parku, zadnje, kar je ostalo za 22-letno Gabby Petitio.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Posmrtni ostanki, ki jih je policija našla v nacionalnem parku v ameriški zvezni državi Wyoming, očitno pripadajo 22-letni Gabby Petitio, čeprav identiteta uradno še ni potrjena.

Prve informacije o pretresljivi najdbi je javnosti posredoval tiskovni predstavnik FBI Charles Jones, ki je dodal, da čakajo na forenzično potrditev identitete in da je njena družina o poteku preiskave obveščena. Vzrok smrti še ni znan.

Gabby niso videli od 9. septembra, odkar se je z večmesečnega izleta fant vrnil brez nje. Junija sta skupaj zapustila New York in se z belim kombijem odpravila na zahod, kjer sta si nameravala ogledovati nacionalne parke in pripraviti nekaj reportaž za družbena omrežja. Zadnjo fotografijo je objavila 25. avgusta. Njena družina verjame, da sta se nato namenila v nacionalni park Grand Teton v Wyomingu.

Medtem je poniknil tudi fant, s katerim je živela v North Portu, južno od St. Petersburga na zahodni obali Floride. Kakršne koli pogovore s preiskovalci je zavrnil. Njegova družina je v petek policiji dejala, da ga niso videli tri dni. Floridski policisti in agenti FBI so sprožili iskalno akcijo, med drugim pregledujejo tudi bližnje gozdno območje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta