(VIDEO) V močni eksploziji na bencinskem servisu umrl 49-letni Srb, 25 ljudi je ranjenih

M.R.
23.12.2019 13:02

Bosanski mediji poročajo, da je ranjenih 25 ljudi, najmanj en moški pa je umrl v eksploziji na bencinskem servisu v BiH.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po prvih informacijah naj bi eksplodiralo ob 10.40. Najprej naj bi voznik z osebnim vozilom zadel polnilnico plina na bencinskem servisu "Nesković" v bližini mejnega prehoda Šepak med BiH in Srbijo. Nato je plin nekaj časa uhajal, za tem pa je sledila eksplozija. 
{twitter}https://twitter.com/ahiret_express/status/1209076608931422209{/twitter}
Srbski časopis Blic poroča, da je umrl 49-letni srbski državljan, ki je odprl avto, saj je želel preveriti, kaj se dogaja. "Na kraj je prišel ravno, ko je začel uhajati plin. Plina je bilo že toliko, da servisa ni bilo mogoče več videti. Človek se je ustavil, da bi videl, kaj se dogaja in izsopil iz vozila," besede priče navaja Blic. Prav takrat pa naj bi odjeknila silovita eksplozija. 
{embed_youtube}https://youtu.be/xFxllOuHM3k{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/YoAyyQudF4A{/embed_youtube}
Na kraj so takoj prišli reševalci, policisti in gasilci. Obstaja tudi sum, da je v eksploziji umrlo več ljudi, poroča Blic, a za zdaj ta informacija ni potrjena. Nekateri še poročajo, da bi lahko sledile nove eksplozije. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/faktor.ba/videos/3256058394420918/{/facebookpost}
Na družbenih omrežjih krožijo tudi fotografije in videoposnetki, ki prikazujejo, da je bencinski servis skoraj v popolnosti uničen, širita pa se ogenj in gost dim. 
Iz varnostnih razlogov je začasno ustavljen promet na avtocesti Zvornik-Bijeljina.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta