(VIDEO) V priljubljenem vodnem parku električna napaka povzročila cunami, 44 poškodovanih

A.L.
01.08.2019 14:00

Trije se še vedno zdravijo v bolnišnici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo o nesreči, ki se je zgodila v vodnem parku Shuiyun, sicer priljubljeni turistični destinaciji na severu Kitajske. Okvara na bazenu naj bi namreč povzročila nastanek več kot tri in pol metre visokega cunamija. Posnetki prikazujejo panično množico, ki želi na vsak način priti na varno.
{embed_youtube}https://youtu.be/rvyfX-mY3X0{/embed_youtube}
Policija je sporočila, da se je v nesreči poškodovalo 44 ljudi, trije so še vedno v bolnišnici, kjer se zdravijo zaradi različnih zlomov. "Prva faza preiskave je pokazala, da je incident povzročil izpad električne energije, ki je poškodoval elektronsko opremo v nadzorni sobi, namenjeni bazenu z visokimi valovi ali cunamiji," so sporočili policisti in dodali, da je nesreča povzročila previsok cunami, posledica katerega je bilo 44 poškodovanih.
{embed_youtube}https://youtu.be/5rZ060aFvq8{/embed_youtube}
Sicer pa širše območje bazen ponuja še druge aktivnosti, vsako leto naj bi tja prišlo okoli pol milijona turistov. Poleg bazena z visokimi valovi lahko gostje uživajo v atrakcijah, kot so most s steklenim dnom, tematski park in jahanje.
{twitter}https://twitter.com/TODAYshow/status/1156891094522748929{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta