(VIDEO) Varnostniki v nočnem klubu na Krku pretepli 4 Slovence, ki so jih morali prepeljati na urgenco

D.Ži
08.07.2023 12:20

Enega od gostov je varnostnik nokautiral, na posnetku vidimo tudi mladeniča, ki leži v mlaki krvi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sinoči je prišlo do prerivanja v nočnem klubu Onyx v Punatu na Krku. Poškodovani so bili štirje Slovenci. Poleg njih je v prerivanju sodelovalo še več oseb, dogodek pa so potrdili na reški policiji.

Kot so za Index.hr povedali reški policisti, je prišlo do kršitve javnega reda in miru v gostinskem lokalu, pri čemer so bili poškodovani štirje tuji državljani, Slovenci, ki so jih nato prepeljali v reško bolnišnico. So na prostosti, kriminalistična preiskava pa še poteka, da bi razjasnili okoliščine incidenta. Policija je pridržala tri vpletene hrvaške državljane, dva pa še iščejo.

V reški bolnišnici so za Index potrdili, da so včeraj sprejeli štiri Slovence. "Bili so na urgenci, oskrbeli  so jih in nato odpustili. Vsi so imeli lažje poškodbe," so sporočili.

Posnetek pretepa si lahko ogledate TUKAJ.

Na posnetku pretepa, ki ga je objavil portal 24sata, je razvidno, da mlade moške iz Slovenije pretepajo varnostniki kluba. Na posnetku en mladenič leži nezavesten, drugega pa je varnostnik z dvema udarcema nokautiral. Videti je tudi, kako eden od mladeničev leži v mlaki krvi, nekdo pa ga obrača, da se ne bi zadušil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta