(VIDEO) Voznik tovornjaka zapeljal v napačno smer na avtocesto, umrlo sedem motoristov

A.L.
25.06.2019 10:30

Razlog, zaradi katerega je voznik tovornjaka zapeljal na nasprotno stran avtoceste, za zdaj ni znan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Iz ameriške zvezne države  New Hampshire poročajo o tragediji, v kateri je umrlo sedem motoristov. Kot poroča CNN, je 23-letni voznik tovornjaka zapeljal v nasprotno smer na avtocesti in tam trčil v skupino motoristov. Sedem ljudi je umrlo, trije so poškodovani. Voznik tovornjaka je v prometni nesreči utrpel lažje telesne poškodbe.
Vodja policije Chris Vetter je za medije dejal, da so klic v sili prejeli v petek ob 18.30.  Kot je sporočil, je vseh sedem motoristov umrlo na kraju nesreče, o stanju treh, ki se zdravijo v bolnišnici, ne daje izjav. Policija podrobnosti nesreče namreč še preiskuje. "Ne vem, ali sem kdaj bil že priča tako veliki prometni nesreči," je dejal Vetter.
{embed_youtube}https://youtu.be/ljzcF03qq94{/embed_youtube}
Miranda Thompson, očividka nesreče, je dejala, da so ljudje klicali na pomoč in izgubljeni hodili po avtocesti. Vsi so prišli iz vozil in poskušali pomagati, nosili so komplete prve pomoči. 
Sožalje družinam žrtev je izrekel tudi  guverner zvezne države New Hampshire Chris Sununu. "Naše misli in molitve so z družinami, žrtvami in vsemi tistimi, ki so ob nesreči prvi priskočili na pomoč."
{embed_youtube}https://youtu.be/xVqca3c8KFM{/embed_youtube}

Razlog, zaradi katerega je voznik tovornjaka zapeljal na nasprotno stran avtoceste, za zdaj ni znan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta