Vinjena medicinska sestra razgrajala v lokalu, gosta obtožila celo kraje denarnice

A.L.
08.03.2019 16:48

S svojim vedenjem je vznemirila goste lokala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaški mediji poročajo, da bo morala medicinska sestra, ki je lani poleti v kafiču na otoku Molat povzročila incident, plačati okoli sto evrov denarne kazni. Hrvatica je v vinjenem stanju nadlegovala goste, enega pa celo obtožila, da ji je ukradel denarnico, poroča Index.
"Kričala je, preklinjala in z rokama tolkla po točilnem pultu. To je trajalo celo popoldne, gostje pa so se počutili nelagodno, zato so lokal zapuščali," je povedala natakarica in dodala, da so večkrat poklicali tudi policiste, a so ti prišli šele okoli 21. ure.
"Obtožena je kršila javni red in mir na izjemno drzen način. Očitno je bilo, da je bila vinjena. Enega od gostov je celo obtožila, da ji je ukradel denarnico in mu izrekla več žaljivk. Gost je bil vznemirjen, zato je lokal zapustil. Kasneje je z rokami in nogami lotila še barskih stolov. S tem je vznemirila tudi druge goste. Razgrajala je vse do prihoda policistov, ki so prišli pozno zvečer," je dejal sodnik. Policisti so z alkotestom ugotovili, da je medicinska sestra iz Zadra pregloboko pogledala v kozarec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta