Znane nove srhljive podrobnosti o umoru misice Kristine: Medtem ko jo je mož razkosal in zmlel, je gledal posnetke

D.Ži
15.09.2024 08:48

V pogovoru s preiskovalci je Thomas izjavil, da ga je Kristina pred umorom napadla z nožem, pred tem pa trdil, da jo je "našel mrtvo" na stopnišču njihove družinske hiše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kristina Joksimović in mož Thomas, od katerega naj bi se hotela ločiti, ta pa jo je brutalno umoril.
Profimedia

V javnost so prišle grozljive podrobnosti umora nekdanje manekenke, umorjene v Švici, katere truplo so našli 13. februarja letos. Podrobno poročilo navaja, da so 38-letno Kristino Joksimović, nekdanjo mis Švice, obglavili in ji odrezali dele telesa, ekskluzivno poroča Daily Mail.

Po umoru so aretirali 41-letnega moža Joksimovićeve, ki je priznal umor v družinski hiši v Binningenu nedaleč od Basla. Obdukcija je pokazala, da je 41-letni Joksimović njeno telo razkosal z žago, nožem in vrtnimi škarjami, iz nekaterih delov njenega telesa pa je z mešalnikom naredil 'pire'. Moški nekdanji misici ni le odrezal udov, temveč ji je odstranil tudi maternico. Nekatere dele telesa je moški raztopil v kemični raztopini. Medtem, piše v grozljivem poročilu, naj bi si predvajal posnetke z YouTuba.

Kristina Joksimović je bila znana v švicarskem svetu lepotnih izborov.
Profimedia

Joksimovićeva je umrla zaradi zadavljenja, na njenem vratu je bilo videti rdečkasto znamenje. Na njenem telesu so bile že pred smrtjo sledi udarca s topim predmetom, imela pa je tudi ureznine na licu, pod obrvjo in nosom ter več modric na spodnjem delu noge, stopalu, lopaticah in zatilju. Nekatere poškodbe kažejo, da ji je izpulil tudi del las.

Medicinski izvedenci so v obdukcijskem poročilu domnevali, da je 41-letnik, v javnosti znan pod psevdonimom Thomas, to storil zato, da bi se znebil Kristininega trupla, temu pritrjujejo tudi dokazi, da je njen telefon skril na dostavnem tovornjaku. 

V pogovoru s preiskovalci je Thomas izjavil, da ga je Kristina pred umorom napadla z nožem, pred tem pa trdil, da jo je "našel mrtvo" na stopnišču njihove družinske hiše. Po eni različici naj bi tudi povedal, da jo je zadavil v samoobrambi pred domnevnim napadom z nožem. Nato je priznal, da jo je v "paniki" razkosal v njihovi pralnici in dele telesa dal v mešalnik, poroča Daily Mail.

Vendar je sodišče dejalo, da poročilo o obdukciji očitno nasprotuje Thomasovim trditvam. "Znaki namernega pohabljanja ali ritualizirane degradacije telesa, delno povezani s 'previdno odstranitvijo' Kristininega drobovja, so prav tako nakazovali, da ima Thomas morda duševno motnjo," je sporočilo sodišče.

Par naj bi bil v relativno običajni zvezi, dokler Thomas, sin znanega bernskega odvetnika, leta 2022 ni ustanovil svojega svetovalnega podjetja.
Profimedia

Joksimovićeva je bila okronana za mis severozahodne Švice, leta 2007 pa je bila finalistka izbora za mis Švice. Kasneje je vodila lastno podjetje kot trenerka modelov in mentorica Dominique Rinderknecht na tekmovanju za Miss Universe leta 2013.

Njegovo obnašanje na dan Kristininega umora je pokazalo, da je bil Thomas "izjemno nasilen, zlasti do svojih življenjskih partneric, včasih s sadistično-sociopatskimi potezami", dodaja poročilo. To je potrdila Thomasova nekdanja partnerica, ki je preiskovalcem povedala, da je bil med razmerjem do nje nasilen, le leto dni preden se je poročil s Kristino. Takrat ji je z avtom zapeljal čez nogo, pred tem pa ji je zagrozil, da jo bo vrgel iz avta. Ob drugi priložnosti naj bi Thomas tako sunkovito zaviral, da je ženska z glavo udarila v armaturno ploščo.

Par naj bi bil v relativno običajni zvezi, dokler Thomas, sin znanega bernskega odvetnika, leta 2022 ni ustanovil svojega svetovalnega podjetja. Njegov temperament se je nato začel spreminjati in možno je, da jo je ubil, ker se je Kristina, s katero ima dva otroka, nameravala ločiti od njega, pišejo tuji mediji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta