(FOTO) Mož umoril nekdanjo manekenko Kristino, njeno truplo pa razkosal in zmlel z mešalnikom

A.L.
12.09.2024 11:52

Thomas je sprva trdil, da je svojo ženo našel umorjeno in razkosano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

38-letna Kristina Joksimović je februarja letos umrla na grozljiv način. Nekdanjo manekenko in finalistko na lepotnem izboru za mis Švice so našli v njenem stanovanju v bližini Basla, za njeno smrt pa je odgovoren njen mož. 41-letni Thomas, s katerim je imela Kristina dva otroka, je priznal, da jo je ubil, zvezno sodišče pa je zdaj zavrnilo njegovo pritožbo za izpustitev iz pripora, ker je, kot trdi, to storil v samoobrambi. Kot pravi, naj bi ga pokojna napadla z nožem.

Obdukcija je pokazala, da je bila Kristina Joksimović zadavljena, njeno truplo pa je osumljenec nato v pralnici razkosal z žago, nožem in vrtnimi škarjami, dele telesa pa zmlel z mešalnikom in raztopil v kemičnem sredstvu, piše Sky News.

Thomas je sprva trdil, da je svojo ženo našel umorjeno in razkosano, a so policisti kmalu ugotovili, da ne govori resnice, in so ga tako že naslednji dan aretirali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta