Desetnica Jani Bauer za Ding dong zgodbe

pv
04.06.2020 20:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jana Bauer
Robert Balen

Nocoj je Društvo slovenskih pisateljev podelilo letošnjo desetnico, stanovsko nagrado za najboljše delo književnosti za otroke in mladino, ki je izšlo v zadnjem triletju. Žirija, sestavljena iz članov društva, ki ji s pripravljenim izborom del svetuje dr. Dragica Haramija, je izbrala Ding dong zgodbe Jane Bauer. Knjiga je izšla leta 2018 pri KUD Sodobnost International, ilustrirala jo je Bojana Dimitrovski.
Jana Bauer (1975) je pisateljica in urednica - pri založbi in reviji Sodobnost. Pred Ding dong zgodbami je izdala dela Izginjevalec čarovnic (2002), V deželi medenjakov (2006), Groznovilca v Hudi hosti (2011) in Groznovilca in divja zima (2016). Prevodi njenih del so izšli v Veliki Britaniji, na Hrvaškem, Poljskem, v Španiji, Litvi, Turčiji, Nemčiji, Srbiji in na Islandiji. Doslej je bila trikrat nominirana za večernico in dvakrat za desetnico.

Ding dong zgodbe za fante
KUD Sodobnost
Ding dong zgodbe za punce
KUD Sodobnost
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta