Letošnje geslo Ne-festivala je Duh časa

mh
29.07.2020 14:28

Osma edicija Ne-festivala Kuda Transformator v Gornjem Gradu med 5. in 9. avgustom

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Plakat Ne-festivala 2020
Urša Rahne

Kulturno-umetniško društvo Transformator že osmo leto prireja mednarodni Ne-festival gledališča zatiranih. "Kljub epidemiji je izjemno pomembno, da se kultura dogaja in da zainteresiranim nudimo kvalitetne vsebine. V KUD Transformator se ne damo, odločili smo se, da dogodek izpeljemo. Upoštevajoč aktualne ukrepe in higienska priporočila NIJZ, bo poskrbljeno za varnost vseh," so festivalu na pot letos v težavnih razmerah zapisali organizatorji.
Ne-festival je kreativno in izobraževalno srečanje ustvarjalcev, ki delujejo po metodah gledališča zatiranih v Sloveniji in tujini, pa tudi drugih ljubiteljev družbeno angažiranega gledališča. Ne-festival bo med 5. in 9. avgustom v Gornjem Gradu v Zgornji Savinjski dolini. Letošnji ne-festivalski angažma je povzet v geslu Duh časa (Zeitgeist). Na spregledane, preslišane ali premalo osvetljene problematike bodo na Ne-festivalu opozarjali preko delavnic, predstav in spremljevalnega programa ter skupaj iskali rešitve za bolj solidarno, humano, ljudem in okolju prijaznejšo družbeno ureditev.

Lanski Ne-festival 
Erik Školiber
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta