Manca Košir, Izidor Gašperlin in Zora A. Jurič o odnosih

kr
04.05.2021 05:00
Majski Večer z Manco Košir, ki bo v Švicariji v Ljubljani v nedeljo, 9. maja, ob običajni 18. uri, bo posvečen razmišljanju o odnosih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zora A. Jurič In Manca Košir
Andrej Petelinsek

Govorili bodo o odnosu do samega sebe, do drugih in do zakonskega partnerja. Govor bo o novi knjigi terapevta Izidorja Gašperlina Striptiz v dvoje, s katero zaključuje trilogijo Čutim, torej sem, in Solo v dvoje. Ob njem bo Zora A. Jurič, moderatorka pogovorov, motivatorka branja, Glazerjeva nagrajenka in idejna vodja Pesniškega turnirja.

"Prva Gašperlinova knjiga, Čutim, torej sem, razjasnjuje odnos, na katerem drugi odnosi stojijo, se majejo ali padejo – odnos do samega sebe. Kako s tem odnosom stopamo v dvojino, piše v drugi knjigi, Solo v dvoje, v kateri avtor razbija mite o partnerstvu in ljubezni. Zadnja, Striptiz v dvoje, utrdi spoznanja iz prvih dveh in kaže, kaj je dober partnerski odnos. Tak ne temelji na iluzijah in nerealnih pričakovanjih, kaj mora drugi storiti, da bo meni dobro. Kakovosten odnos je treba graditi sleherni dan in to je trdo delo! O tem bo pričevala Zora A. Jurič, ki pozna obe plati: slab in osrečujoč odnos. Možno je, pravi, mogoče je, piše Izidor Gašperlin." Tako piše v vabilu na dogodek.

Če bodo razmere dopuščale, bo dogodek v dvorani, potekal pa bo tudi neposredni prenos na facebook profilu MGLC, kasneje bo na ogled še na youtube profilu MGLC.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta