S Kataleno solidarni s kulturo

pv
14.05.2020 15:42

Koncert za zbiranje solidarnostnih sredstev

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oglejte si prenos koncerta in pomagajte kulturnicam in kulturnikom z družinami.
Luka Kaše

Zavod Nazaj na konja – Družinski center Kidričevo prireja jutri, 15. maja, ob mednarodnem dnevu družin koncert v Konjeniškem parku Starošince. Nastopila bo skupina Katalena, dogodek, ki bo potekal prek spleta, pa se bo odvil pod geslom Ker iz družin zraste družba.
"Družina ni samo izraz za najožje sorodstvo, družina je drugo ime za medsebojno razumevanje, varnost, zaupanje, ljubezen in spoštovanje, kar so vrednote, v skladu s katerimi organizacija Nazaj na konja deluje že petnajst let. Svoje poslanstvo – spletanje vezi med konji, otroki, ljudmi in naravo – so tokrat popestrili s pomočjo glasbe, s koncertom s solidarnostno noto," so v sporočilu za javnost pojasnili relacijo med družinami in kulturniki. Med koncertom in po njem bo namreč mogoče nameniti prispevek projektu Solidarni s kulturo, namenjenem socialno ogroženim delavkam in delavcem v kulturi, ki so ostali brez kakršnihkoli sredstev zaradi ohromitve javnega življenja, v posebej težkih okoliščinah pa so se znašli starši samohranilci in družine, v katerih sta oba starša brez rednega prihodka. Sklad za pomoč delavkam in delavcem v kulturi deluje pod okriljem Rdečega križa Slovenije - območno združenje Ljubljana.
Koncert Katalene se bo začel ob 20.30, na ogled pa bo še do konca vikenda na facebooku in youtubu (Nazaj na konja).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta