Dnevi odprtih vrat: Spoznajte hiše za ljudi, ki znajo živeti

Oglasno sporočilo
22.03.2023 17:30

Vabljeni na 1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev, vseslovenski dogodek, ki ga podjetje Marles pripravlja med 23. in 25. marcem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marles

Na treh lokacijah boste imeli možnost ogleda petih Marlesovih hiš, postavljenih na ključ. Ne zamudite enkratne predstavitve gradbenih presežkov v smislu modernega pristopa, pametnih tehnoloških rešitev, dizajna in inovativnosti.

Četrtek, 23. marca, med 16. in 19. uro; Bistrica ob Dravi pri Rušah:

Hiša MODERN, ki je podrla stereotipe o klasični montažni gradnji

Marles


Zgrajena je v skoraj ničenergijskem razredu, na 142 m2 neto bivalne površine pa se dovršena arhitektura popolnoma prilagaja željam lastnikov in zahtevnemu terenu. Hišo odlikujejo funkcionalna tlorisna zasnova in energetska učinkovitost ter domišljeno razporejeni bivalni prostori v kleti, pritličju in mansardi.

Petek, 24. marca, med 16. in 19. uro; Ljubljana:

Hiša VERITAS, eden najbolj priljubljenih Marlesovih konceptov

Marles


Zasnova prostorne hiše z visokim kolenčnim zidom (2,2 m) razkriva nove smernice energetskih in tehnoloških rešitev. Uporabniku zagotavlja izjemno energetsko varčnost, visoko kakovost bivanja in nadstandardno udobje. Večplastno funkcionalnost nadgrajuje sodoben Marlesov sistem tehnološko dovršene gradnje.

Sobota, 25. marca, med 10. in 14. uro; Limbuš:

Dan odprtih vrat treh legendarnih objektov: DOM24h, hiša AREA, hiša BELLEVUE

Pametni dom prihodnosti - DOM24h

Marles

 
Unikaten neto ničenergijski objekt sodi v vrh trenutnega znanja in razvoja. Demonstrira novi koncept bivanja v domu, ki ga uporabljamo 24 ur na dan, in predstavlja razvoj produktov za pametne stavbe prihodnosti. Ta objekt namreč poleg Marlesovih inovacij združuje novo razvite tehnološko napredne rešitve, ki so jih razvili v dvanajstih priznanih slovenskih podjetjih.

Pritlična hiša AREA, ustvarjena pred skoraj 50 leti

Marles


Odlikujejo jo visoka energetska učinkovitost, uporaba naravnih materialov in visoko bivalno udobje. Funkcionalna tlorisna zasnova ponuja vse prednosti bivanja v enoetažnih pritličnih hišah.

Hiša BELLEVUE, zgled odličnosti montažne gradnje

Marles

 
Nadstropna hiša s 168,42 m2 bivanjske površine, izjemno odprtega in funkcionalnega tlorisa, se ogreva s talnim in stenskim gretjem in je primerna za udobno bivanje štiričlanske družine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.