(FOTO) Elegantna in uporabna kuhinja na prostem

Jasna Marin Jasna Marin
14.06.2024 05:00

Predstavljajte si kuhinjo, ki izziva tradicionalna pravila, kjer se meje med notranjostjo in zunanjostjo zabrišejo. Takšna kuhinja omogoča edinstveno kulinarično izkušnjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sapienstone

V konceptu, imenovanem In/Out Kitchen, predstavljamo vez med dvema svetovoma: notranjostjo vašega doma in teraso ali vrtom. V osrčju takšnega prostora se nahaja kuhinjski otok, ki se skladno povezuje z okoliško naravo. Delovne površine segajo navzven in se združujejo z zunanjo barsko mizo, kjer lahko pripravljate okusne obroke, medtem ko uživate v soncu in svežem zraku. Tako lahko med kuhanjem brez težav prehajate med notranjim udobjem in naravo.

Sapienstone

Trpežne povrišne

Za kuhinjski pult in vratca omaric te kuhinje je bil izbran porcelanski kamen v svetli in kremni barvi z minimalno teksturo: to so značilnosti enega najfinejših naravnih apnencev, Luna Limestone iz Francije, katere površina je obogatena z drobnimi morskimi sedimenti. Pult, debeline 12 mm, je namenjen za pripravo obrokov na prostem. Vratca, debeline 6 mm, so narejena iz istega materiala kot delovna površina. Material je odporen proti vremenskim vplivom in zato primeren za letno kuhinjo.

Majhna notranja kuhinja v tem konceptu deluje kot prijetno zatočišče, kjer lahko raziskujete svoje kulinarične spretnosti. Mehka in topla osvetlitev ustvarja prijetno vzdušje, ki vabi, da se podate v pripravo obrokov.

Sapienstone



Sapienstone

Najboljše iz dveh svetov

Zasnova kuhinje, kjer sta notranjost in zunanjost povezani, ponuja najboljše iz obeh svetov. Lahko uživate v naravnem okolju in na svežem zraku, medtem ko pripravljate obroke na prostem, hkrati pa imate vedno na voljo zavetje notranjosti, če je slabo vreme. Tako odprete vrata popolnemu doživetju.

Sapienstone
Sapienstone
Sapienstone
Sapienstone
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta