(FOTO) Slog, v katerem je luštno živet

J. M.
24.05.2024 05:00

Sedemdeseta leta se vračajo. To igrivo desetletje notranje dekoracije ponovno vstopa v naše domove s toplimi barvnimi paletami, voluminoznimi oblikami in izrazitim cvetličnim slogom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mondial Tissus

Strokovnjaki pri Mondial Tissus vas popeljejo v sijajno obdobje z izjemnimi tkaninami, ki popolnoma utelešajo trend sedemdesetih. Potrebujete dober odmerek hipi terapije? Okrasite svojo vintage prikolico ali pa se oblecite od glave do pet v slog tistega časa.

Mondial Tissus

Kot pri tabornikih, vendar še lepše

Olepšajte svojo vintage prikolico s poudarki iz sedemdesetih in se pripravite na pot. Preprosto ustvarite hipi estetiko s pomočjo tekstilnih izdelkov v poletnih barvah in cvetličnih vzorcih. Za popoln videz združite botanične vzorce z enobarvnimi tkaninami in teksturami, kot je žamet, ali pa izberite bombažno tkanino z vichy vzorcem. Zavihajte rokave in v prostore vključite dekorativne blazine, pregrinjala in druge elemente, ki bodo vaši prikolici dali poseben čar.

Mondial Tissus

Retro zavese

Zavese so nepogrešljive pri opremljanju v slogu sedemdesetih let. Ne samo, da zatemnijo prostor, ko je to potrebno, ampak prispevajo tudi k ustvarjanju želenega vzdušja z izbiro pravih barv. Za zavese izberite živo enobarvno tkanino ali pa se odločite za cvetlični groovy vzorec. Za trendovsko prikolico v slogu sedemdesetih let uporabite retro motive in barve.

Mondial Tissus

Vintage stil za vsak kotiček

Ne pozabite, da lahko retro stil vključite tudi v druge kotičke vašega doma. Oživite dnevno sobo s kavčem, prekritim z žametno tkanino v živih barvah, ali dodajte cvetlične blazine na posteljo v spalnici. Kuhinjo popestrite s pisanimi prti in vintage brisačami, kopalnico pa z retro zavesami za tuš.

Tkanine vam bodo pomagale ustvariti edinstven prostor, poln osebnosti in šarma. Preizkusite različne možnosti, dokler ne najdete kombinacije, ki bo najbolje odražala vaš osebni slog in vam prinašala veselje vsak dan.

Mondial Tissus
Mondial Tissus
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta