(FOTO) Živahno in vabljivo stanovanje sredi velikega mesta

J. M.
24.06.2024 05:00

Stanovanje v Bruslju se razkriva kot intenzivna barvna oaza, kjer se preteklost in sedanjost prepletata v brezčasno harmonijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mr. Frank

Kim Verbist, lastnica in notranja oblikovalka, je ustvarila umetniški ambient, kjer barvna harmonija, naravni materiali in premišljeno oblikovanje navdihujejo vsakogar, ki stopi preko praga.

Mr. Frank

Čut za detajle

V tem barvnem simfoničnem orkestru v stanovanju iz sedemdesetih let je vsak detajl oblikovan z izjemnim občutkom za estetiko in materialnost. Naravni in vzdržljivi materiali ustvarjajo prijetno toplino, medtem ko barvno usklajeni stropovi in stene ustvarjajo občutek neskončnosti in pomirjujočega zavetja. Zrcalne površine za policami v dnevni sobi pa navidezno podaljšajo prostor in mu podarjajo globino.

Mr. Frank

Za vsak prostor drugačna barva

Vsak prostor ima svojo edinstveno barvno zgodbo: dnevna soba vabi s toplo odtenkovanimi terakotnimi toni, spalnica ustvarja globino in intimo s črno barvo, medtem ko delovna soba v zeleni barvi spodbuja ustvarjalnost. Celoten prostor je prežet s subtilnimi barvnimi odtenki, ki se odražajo tudi v pohištvu, stikalih Jung in celo osvetlitvi, ki ustvarja prijetno in sproščujoče vzdušje.

Mr. Frank

Preproge v stanovanju dodajajo dodaten čar: ročno tkana afganistanska volnena preproga v bivalnem prostoru se barvno ujema s prostorom in vanj vnaša mehko živahnost, medtem ko preproga v spalnici s prefinjenimi cvetličnimi motivi nežno boža korak in utiša zvoke med hojo.

Mr. Frank

Mirno zavetje

Kim Verbist s svojim premišljenim oblikovanjem vzpostavlja subtilen dialog med tradicionalnimi in sodobnimi elementi notranje opreme, pri čemer daje prednost brezčasnemu oblikovanju pred muhastimi modnimi trendi. Rezultat je prostor, ki ne le zadovolji osnovne funkcionalne potrebe, temveč tudi neguje človekovo dušo ter ponuja zavetje pred hitrim tempom mestnega življenja.

Mr. Frank
Mr. Frank
Mr. Frank
Mr. Frank
Mr. Frank
Mr. Frank
Mr. Frank
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta