Nova rešitev za stara tla v kopalnici: Ni vam treba razbijati keramike

Barbara Gavez Volčjak Barbara Gavez Volčjak
16.06.2024 05:00

Tradicionalna metoda, ki vključuje odstranjevanje keramičnih ploščic, je pogosto dolgotrajna, umazana in zahteva veliko dela. Na srečo obstaja inovativna alternativa, ki omogoča preprosto prekrivanje obstoječe talne obloge.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Keramično talno oblogo je možno - namesto dolgotrajnega in umazanega odstranjevanja - prekriti z dekorativno maso na akrilni osnovi. Takšen je denimo sistem Concreto, ki pomeni alternativo velikoformatnim ploščicam z vidika vizualnega učinka, mehanskih lastnosti in cenovne učinkovitosti.

Shutterstock


Ker ima vgradno višino največ 1,5 mm, zaradi njega ni treba prirezovati vrat in podbojev. Zaključni sloj je monolitna masa brez fug, ki sledi sodobnim trendom oblikovanja talnih in stenskih površin, hkrati pa olajša čiščenje. “Ponuja moderen videz, omogoča hitro vgradnjo in je več kot odlična alternativa površinam iz mikrocementa,” razlaga Srečko Fartek iz podjetja Murexin.

Shutterstock


Akrilna dekorativna masa v zemeljskih tonih se odlično dopolnjuje s sodobno oblikovanimi interjerji.
Shutterstock
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta