Oživite svoj dom s pisanimi tkaninami

J. M.
21.03.2024 05:00

Pomlad je že tu, dnevi se daljšajo, temperature naraščajo, narava se prebuja, in prvi cvetovi se že prepuščajo božanju sončnih žarkov. Tudi v stanovanju lahko pričarate pomladno vzdušje. Kako? Z barvitim tekstilom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mondial Tissus

Interjer lahko vselej poživimo s pravimi dodatki. Barviti in igrivi tekstil lahko spremeni naše domove v pravo cvetlično polje, ki odraža živahno in sveže vzdušje pomladi. Mondial Tissus, priznan ponudnik tekstilnih izdelkov, nas vabi, da oživimo svoje prostore s pisanimi tkaninami, ki nedvomno prinašajo pomladni veter v naše domove.

Mondial Tissus


Tukaj je nekaj načinov, kako lahko uporabite barvit tekstil, da oživite svoj dom.

Barvne blazine in pregrinjala

Blazine so hitra in preprosta rešitev za dodajanje barve in teksture v prostor. Z mehkimi in udobnimi blazinami v različnih barvah in vzorcih lahko hitro spremenite videz vašega kavča ali postelje. Poleg tega lahko z barvitimi pregrinjali za stole ali kavče ustvarite privlačen kontrast ali harmonično uskladitev s preostalim pohištvom.

Mondial Tissus

Dekorativni prti

Prti so odličen način za dodajanje barve in teksture vaši jedilni mizi. Z izbiro živahnih in barvitih prtičkov ali z velikim prtom lahko ustvarite gostoljubno vzdušje, ki bo pričaralo prijetno doživetje. Bodite ustvarjalni in eksperimentirajte z različnimi barvami, vzorci in teksturami, ter ustvarite prostor, ki vas bo navdihnil in osrečil.

Drzne zavese

Z izbiro vzorčastih zaves lahko dodate dramatičen poudarek in subtilen šarm vašemu domu. Poleg tega lahko z barvitimi zavesami prilagajate količino svetlobe, ki vstopa v prostor, ter ustvarjate želeno vzdušje.

Mondial Tissus

Živahne preproge

Preproga je lahko središče vsakega prostora. Z izbiro barvite in vzorčaste preproge lahko dodate globino in karakter prostoru. Poleg tega preproge ustvarjajo občutek topline in udobja.

Vesela posteljnina

Posteljnina močno vpliva na vzdušje v spalnici. Z izbiro barvitih in vzorčastih rjuh ter prevlek za blazine lahko ustvarite prijeten in sproščujoč prostor za počitek.

Mondial Tissus
Mondial Tissus
Mondial Tissus
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta