Tišje delo brez emisij s pritiskom na gumb

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.08.2024 00:00

Novo v sistemu Bosch Professional 18V: zmogljiva Boscheva akumulatorska verižna žaga za profesionalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika
  • Manjša obremenitev s hrupom in nič izpušnih plinov zahvaljujoč baterijskemu delovanju
  • Zmogljiva, trpežna in ergonomska naprava z visoko zaščito uporabnika
  • Baterijski sistem AmpShare različnih blagovnih znamk prihrani čas, prostor in denar

Bosch po lansiranju svoje profesionalne linije orodij za vrt zdaj tega širi še z dodatnimi orodji. Ta po novem vključuje še eno zmogljivo orodje Biturbo: akumulatorsko verižno žago GKE 18V-40 Professional. Strokovnjakom, kot so mizarji in upravniki objektov olajša krajšanje tramov, rezanje lesa ali obrezovanje debelih vej.

To skrajša čas nastavitve, obenem pa ščiti sluh in živce uporabnikov ter njihove okolice, tako v stanovanjskih kot v poslovnih soseskah. Ker ne proizvaja izpušnih plinov je delo v zaprtih prostorih, kot je predelava podstrešij ali obnova lesenih hiš, prijetnejše.

Arhiv Naročnika

18-voltni sistem omogoča uporabnikom opravljanje vseh možnih opravil: od popravil in vzdrževanja do skrbi za zunanje prostore. Fleksibilno lahko preklapljajo med žagami, izvijači, kotnimi brusilniki in opremo za uporabo na prostem. Baterijski sistem celo presega Boschevo ponudbo, zahvaljujoč številnim partnerjem drugih blagovnih znamk v združenju AmpShare.

Veliko blagovnih znamk. Veliko orodij. En baterijski sistem, ki trgovcem prihrani čas, prostor in denar.

Močni rezi in visoka zaščita uporabnika

Vzdržljiv brezkrtačni motor Biturbo daje akumulatorski verižni žagi moč za zahtevna dela. Dolžina rezila je 40 centimetrov. Trpežne kovinske odbojne konice omogočajo preprosto namestitev in vodenje žage med vsakim rezom, medtem ko ohranjate popolni  nadzor.

Vnaprej prepozna potencialni zastoj in samodejno prilagodi navor in hitrost. V primeru povratnega udarca, zavora motorja zaustavi orodje, da zmanjša tveganje poškodb. Elektronska zavora verige prav tako pomaga varovati uporabnika, saj ustavi verigo takoj, ko sprostite sprožilec hitrosti.

Trpežno orodje z ergonomsko obliko

GKE 18V-40 Professional akumulatorska verižna žaga je optimalno uravnotežena in udobno leži v roki tudi pri daljši uporabi. Priporočena baterija ProCore18V z 12,0 Ah skoraj v celoti napolni baterijski prostor. Pri uporabi manjše baterije lahko žagovino enostavno odstranite skozi odprtino v prostoru za baterije. Uporabniki lahko verigo natančno in zanesljivo zategnejo z nastavitvenim vijakom.

Arhiv Naročnika

Ta trpežen in kompakten sistem za napenjanje verige uporabnikom omogoča rezanje blizu sten, na primer pri krajšanju tramov v strešnih nosilcih. Orodje za napenjanje verige lahko shranite v ročaj žage, da je vedno pri roki. Veriga se maže samodejno, prozoren rezervoar za olje pa uporabnikom omogoča, da vedno spremljajo raven olja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.