Z revolucionarno napravo za domačo uporabo do vode brez vodnega kamna in bakterij

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
18.04.2024 00:00

Naprava ELIMINATOR ni magnet, vodni filter ali mehčalna naprava z ionsko izmenjavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Posebna tehnologija vrtinčne komore, s katero dosežemo največjo možno turbulenco vodnega toka na najmanjšem možnem prostoru, dokazljivo pretvori strukturo vodnega kamna iz trdovratnega kalcita v aragonit. Aragonit je prašna oblika vodnega kamna, ki pa nima več lastnosti oprijemanja, zato se ne bo več nalagal na površinah, v grelnih napravah, pomivalnih/pralnih strojih, pipah, WC-školjkah, WC-kotličkih, umivalnikih, kabinah za prhanje itd. 

arhiv naročnika

ELIMINATOR-jem boste zaščitili celotno vodovodno omrežje, vsa iztočna mesta in podaljšali dobo uporabe vseh naprav, ki pri svojem delovanju uporabljajo vodo.

Pretvorba strukture vodnega kamna iz kalcitne v aragonitno obliko je pri ELIMINATOR-ju trajna!

arhiv naročnika

Uniči do 100 % škodljivih bakterij

ELIMINATOR ima dokazan zelo močan protimikrobni učinek, saj uniči do 100 % škodljivih bakterij in fekalnih virusov v vodi (tudi E.Coli, koliformne bakterije, legionelo …). Pri vrtinčenju pride do hidrodinamične kavitacije in zelo močnih sil, kot so visokotlačni valovi, ki na mikro ravni ustvarijo zelo visoke temperature. Zaradi teh procesov ovojnice bakterij počijo in ko je jedro bakterije izpostavljeno, postane ta neaktivna oz. neškodljiva za nas.

Najboljši približek naravni izvirski vodi

ELIMINATOR deluje po vzoru narave in ponazarja vrtinčenje vode v naravi, s čimer dokazano izboljša kakovost vode, poveča vsebnost kisika v njej, ki je eden najpomembnejših dejavnikov kakovosti pitne vode.

Glavna značilnost naprave ELIMINATOR je poseben sistem vrtinčne komore.

arhiv naročnika

Vzdrževanje in dolga doba uporabe

ELIMINATOR za nemoteno delovanje potrebuje zgolj pretok vode v ceveh z obstoječim pritiskom. Ne potrebuje elektrike ali kakršnekoli druge oskrbe z energijo, prav tako ni treba dodajati kemičnih snovi (soli, polifosfatov ...). In kar je najbolj bistveno, ELIMINATOR ne potrebuje vzdrževanja, zato vsi dodatni ponavljajoči se vzdrževalni stroški - odpadejo. Garancija je 5 let (na centralne naprave), doba uporabe pa je več kot 20 let.

TRAJNOST, pomembna tudi pri vodi

Voda je dragoceni vir življenja, brez nje ne moremo živeti in smo vsak dan v stiku z njo. Ali smo res naredili vse, da pijemo čisto in bolj zdravo vodo iz pipe?

ELIMINATOR si zaslužimo VSI

Poskrbite za svojo hišo, stanovanje, vikend, podjetje, javni objekt ter vpeljite trajni in trajnostni sistem obdelave pitne vode z napravo ELIMINATOR, saj boste (za)ščitili celotni vodni infrastrukturni sistem pred trdovratno kalcitno obliko vodnega kamna in številnimi bakterijami, ki so pogosto prisotne v obtoku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.