Zdrava, čista in kakovostna pitna voda predstavlja osnovno življenjsko potrebo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
28.10.2024 10:52

In takšna voda je tudi dodana vrednost za boljše zdravje in zaščito stanovanjskih sistemov!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

V današnjem času postajajo kupci nepremičnin čedalje bolj zahtevni, saj poleg kakovostne gradnje in dobrih materialov pričakujejo tudi dodatne izboljšave, ki izboljšujejo zdravje in povečujejo udobjev bivalnem prostoru. Med temi izboljšavami se vse bolj izpostavlja kakovost pitne vode. V Sloveniji je postalo povsem samoumevno, da je voda, ki jo dobimo iz javnega vodovoda, kakovostna. V praksi pa temu na žalost ni tako. V številnih slovenskih regijah je namreč možno zaznati povečano količino klora, ki je potreben za dezifenkcijo vode. Podobno velja v primeru suše in poplav, ko je voda oporečna in se odsvetuje za pitje. Glede na to, da je voda vir življenja, se še premalo zavedamo kako dragocena je!

Arhiv Naročnika
V novogradnjah, še posebej v večstanovanjskih objektih, bi morala postati vgradnja naprave za obdelavo vode, kot je denimo ELIMINATOR, že standard kot je danes talno ogrevanje ali prezračevanje.

Sistem ELIMINATOR ponuja vrhunsko rešitev za preprečevanje vodnega kamna in izboljšanje kakovosti vode brez uporabe kemikalij ali soli. ELIMINATOR deluje na principu turbulence, ki povečuje vsebnost kisika v vodi in spremeni strukturo mineralov (iz kalcita v aragonit). Posledično se kalcij in magnezij ne nalagata več kot običajni vodni kamen (kalcit), kar ščiti vodovodne sisteme in podaljšuje življenjsko dobo gospodinjskih aparatov. Po namestitvi ELIMINATOR ne zahteva vzdrževanja ali zamenjave delov, kar pomeni, da bodoči stanovalci ne bodo imeli dodatnih stroškov.

Za investitorje je to izjemna priložnost, da že v fazi načrtovanja in projektiranja vključijo sistem ELIMINATOR. S tem bodo ne le izboljšali kakovost bivanja, ampak tudi zadovoljili pričakovanja sodobnih kupcev, ki vse bolj cenijo trajnostne in okolju prijazne rešitve. Poleg tega bo vgradnja takšnega sistema bistveno zmanjšala stroške vzdrževanja nepremičnin ter podaljšala življenjsko dobo naprav, kot so bojlerji, pralni in pomivalni stroji, kar pomeni dolgoročne prihranke.

Arhiv Naročnika

Uvedba ELIMINATOR-ja v novogradnje danes predstavlja konkurenčno prednost na trgu, kjer kupci iščejo celovite rešitve za zdravo in udobno bivanje. Zavedanje o pomenu zdrave, kakovostne in čiste pitne vode je v porastu, zato je pametno, da se investitorji tega zavedajo že danes.

ELIMINATOR sistem je smiselno vključiti že v fazi projektiranja in gradnje večstanovanjskih objektov, saj s tem investitorji zagotovijo dodatno vrednost za bodoče stanovalce. Vgradnja v vsako stanovanje poveča kakovost in vrednost objekta, kar lahko privede do višje prodajne cene in večje konkurenčnosti na trgu nepremičnin.

Več na www.eco-element.si

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.