Že več kot 75 let vaš zanesljiv partner

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.08.2024 00:00

Beli zakladi neokrnjene narave

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Pomurske mlekarne smo prepoznavno podjetje na domačem in tujem trgu, ki s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami izdeluje mlečne proizvode, namenjene najzahtevnejšim kupcem. Naši proizvodi so iz slovenskega mleka in dosegajo najvišje mednarodne standarde kvalitetne in varne predelave. Smo sodobna mlekarna, z okolju prijazno tehnologijo in proizvodnim programom, ki sledi svetovnim trendom.

V sklopu mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2024 v Gornji Radgoni je tudi letos potekalo ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov.

Na ocenjevanju smo prejeli naslednja priznanja in odlikovanja:

Arhiv Naročnika
  • Šampion kakovosti (sir Ementalec in Mleko v prahu),
  • Velika zlata medalja (Ljutomersko maslo, sir Livada in Domača skuta),
  • Zlata medalja (Ledena kava, Mleko brez laktoze, Pinjenec-bezeg limona),
  • Srebrna medalja (Čokoladno mleko, UHT smetana za stepanje 33%).

Na mednarodnem ocenjevanju sokov, pijač in embaliranih vod, ki je prav tako potekalo v okviru sejma AGRA 2024, sta rastlinska napitka Plana Plus – oves in kokos dosegla najvišji naziv Šampion kakovosti, medtem ko je rastlinski napitek Plana Plus – riž prejel Veliko zlato medaljo. Rastlinski napitki Plana Plus ne vsebujejo laktoze in glutena. So polnega okusa, brez dodatnega sladkorja in dodatno obogateni s kalcijem ter vitaminom D2 in B12.

Veliko število prejetih nagrad in medalj dokazuje, da so naši izdelki visoko kakovostni in primerljivi z izdelki na svetovnem tržišču.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.