Cepljenje v mariborskih nakupovalnih središčih se nadaljuje, ob Europarku tudi v Supernovi

Jana Juvan
22.07.2021 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na cepljenje se ni treba naročiti, možna pa je izbira cepiva. Foto: Andrej PETELINŠEK
Andrej Petelinsek

Po uspešnem cepilnem vikendu v Europarku, kjer se je v petek in soboto cepilo 427 ljudi, so se v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor znova odločili, da bodo ljudem ob koncu tedna omogočili cepljenje v nakupovalnih središčih. Tako bo v petek od 17. do 20. ure cepljenje znova potekalo v nadstropju Europarka med trgovinama H&M in Peek&Clopenburg. Cepilno akcijo bodo tam ponovili v soboto med 10. in 13. uro. Popoldan se bo cepilna ekipa preselila v nakupovalno središče Supernova (Qlandia), kjer se bo v soboto možno cepiti med 16. in 20. uro. Cepilna točka bo na sredini nakupovalne ulice, nasproti trgovine Hervis.

Danes bo cepljenje potekalo tudi v kulturnem domu v Hočah med 14. in 16. uro in v gasilskem domu v Račah med 17. in 19. uro, v petek med 14. in 18. uro v Športnem parku Ruše. V stavbi mariborskega zdravstvenega doma v Ulici talcev 5 cepljenje danes poteka med 14. in 19. uro, v petek dopoldan, med 8. in 13. uro, nato pa spet med 14. in 19. uro.

Na cepljenje se nikjer ni treba naročiti, potrebujete le zdravstveno izkaznico in osebni dokument, izbirati je mogoče med cepivi Pfizer-BioNTech, Johnson&Johnson in AstraZeneca. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta