(FOTO in VIDEO) Zaradi zapore hitre ceste skozi Maribor jutranji zastoji na drugih vpadnicah v mesto

Gregor Grosman Gregor Grosman
07.11.2019 16:04
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jutranja gneča na Titovem mostu.
Gregor Grosman

Kolona vozil na Titovem mostu v jutranjih urah že lep čas ni bila tako dolga kot zadnje dni. Od semaforiziranega križišča Partizanske ceste in Prešernove ulice, mimo krožišča pri hotelu City, pa vse do krožišča pri odcepu za Europark in še dlje so čakali vozniki, ki se v mesto v zadnjih dneh niso mogli pripeljati po hitri cesti. Mnogi jo namreč zapustijo na izvozu za Melje, a je ta v smeri Pesnice od torka zaprta, tako pa bo ostalo predvidoma do nedelje, 10. novembra. 
{embed_youtube}https://youtu.be/5BskAPz4P4E{/embed_youtube}
Popolne zapore so potrebne zaradi izvedbe nujnih del na armirano betonski konstrukciji pokritega vkopa Maribor, so pojasnili z Družbe za avtoceste Republike Slovenije (DARS), zapora vozišč pa bo za vsako fazo del trajala šest dni. Za prvo fazo v terminu od 5. novembra do vključno 10. novembra 2019, v smeri Pesnice, druga faza obnove pa bo zahtevala zaporo hitre ceste v smeri Tezna in bo trajala od 12. do vključno 17. novembra. Hitra cesta H2 je zaprta med priključkom Maribor - Pobrežje, Zrkovska cesta in Maribor - center - Meljska cesta v smeri Šentilja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta