(FOTO) Po več kot 20 letih v Mariboru spet minigolf ob Dravi

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
11.09.2020 14:28

Minigolf, namizni tenis, odbojka na mivki, biljard, šah ... Dogajanje na Mariborskem otoku se nadaljuje tudi po zaključku kopalne sezone.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natančnost, portpežljivost in osredotočenost - vrline, ki dandanes manjkajo, a se jih da krepiti z minigolfom, pravi Štefan Simončič (levo).
Sašo Bizjak

"Po več kot 20 letih imamo v Mariboru končno spet minigolf. Vsi smo ga že pogrešali, odkar se je v Bresternici zaprl." S temi besedami je Štefan Simončič iz združenja Epeka skupaj s Tadejem Mežnarjem, direktorjem Športnih objektov Maribor, odprl mobilni minigolf na Mariborskem otoku. "Praznujemo 90. obletnico Otoka, ki mu želimo življenje vrniti tudi po zaključku kopalne sezone. Računamo, da bodo aktivnosti potekale do oktobra ali novembra, odvisno od vremena, nato bomo minigolf znova odprli spomladi do začetka kopalne sezone," je pojasnil Mežnar in izpostavil, da je ta igra kot nalašč za čase Covida-19, saj poteka v naravi in na ustreznih razdaljah.

Tadej Mežnar in Štefan Simončič
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta