(FOTO) Požar Lisičkinega brloga: Škode za okrog 150 tisoč evrov

Vesna Lovrec Igor Selan
06.01.2020 17:33

Kriminalisti požar Lisičkinega brloga na Mariborskem Pohorju preiskujejo kot kaznivo dejanje požiga. Smučarski klub Pohorje bo na mesto pogorele brunarice začasno postavil kontejner.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Požar na Bellevueju očitno ni bil posledica vandalizma.
Andrej Petelinšek

Sklepanje Iztoka Tomšiča, predsednika Smučarskega kluba Pohorje, ki upravlja ta konec tedna do tal pogoreli Lisičkin brlog na Bellevueju, da je bil požar posledica vandalizma in da ga skupina mladih moških ni podtaknila, se ni izkazalo za točno. Kriminalisti namreč zadevo preiskujejo kot kaznivo dejanje požiga, je sporočil tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl in potrdil Večerovo informacijo, da so policisti že v soboto trem osumljenim, starim 21 let, odvzeli prostost in zoper njih odredili pridržanje. Policija je po Šadlovih besedah trojico že izpustila. O višini škode, ki je nastala v požaru, pa je pojasnil, da po prvih nestrokovnih ocenah znaša okoli 150 tisoč evrov.

Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek
Nevenka in Marjan Tišler
Gregor Grosman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta