Izberite PS Paketomat za varno dostavo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
24.11.2020 14:18
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Epidemija je močno spremenila naše nakupovalne navade, zato se vse bolj odločamo za spletno nakupovanje, ki je udobno in enostavno, opravimo pa ga lahko kadarkoli. Da pošiljke varno in zanesljivo prispejo na pravi naslov, poskrbimo na Pošti Slovenije. Z različnimi rešitvami pomagamo podjetjem in spletnim trgovcem, da pošiljke kar najhitreje oddajo in nam zagotovijo nujne podatke, s katerimi lahko stopimo v kontakt z naslovniki pošiljk ali jim omogočimo, da spremenijo način dostave tudi, ko je pošiljka že na poti k njim. Zato »imamo radi« telefonske številke in elektronske naslove.

Uporabniki lahko svoje pošiljke prevzamejo v poštnih poslovalnicah in tudi na drugih kontaktnih točkah Pošte Slovenije, skoraj 600 jih je po vsej Sloveniji. Z mrežo alternativnih mest prevzema se skušamo uporabnikom kar najbolj približati, zato ponujamo prevzem pošiljk na PS Paketomatih, Petrolovih in Molovih bencinskih servisih, pametnih paketnikih Direct4.me ter samopostrežnih enotah v Ljubljani in Kopru.

Za svoje spletne nakupe, kjer je možno, izberite dostavo v najbližji samopostrežni PS Paketomat, kjer lahko brez vrst in gneče preprosto prevzemate in oddajate svoje pošiljke. Kako deluje paketomat? Preprosto! Ob spletnem nakupu za lokacijo dostave paketa izberite paketomat v vaši bližini (24 lokacij, 16 mest). Če spletni trgovec ne ponuja možnosti dostave v PS Paketomat, lahko to možnost izberete sami na naslednji način: izberite Pošto Slovenije za dostavo vašega paketa, kot vaš naslov vpišite lokacijo izbranega paketomata (primer: Janez Vzorec, PS Paketomat, Partizanska 54 (lokacija paketomata), 2702 Maribor), dodajte vašo mobilno številko in prevzemite paket.

Pošta Slovenije Paketomat
Arhiv Naročnika

{infobox-gray_full}145581{/infobox-gray_full}

V času koronakrize so se alternativna mesta dostave izkazala kot zelo pomembna za zaščito zdravja ljudi, zato je naš slogan #zanesljivozvami za nekaj časa zamenjal slogan #novaolikabrezdotika.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.