Javni holding Maribor objavil razpis za sponzorstva in donacije

Igor Selan Igor Selan
19.04.2024 02:00

Holding s sponzorstvi in donacijami podpira šport, humanitarne projekte, varovanje kulturne dediščine in kulturne prireditve.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skupino Javnega holdinga Maribor sestavlja devet podjetij.
Andrej Petelinšek

Javni holding Maribor (JHMB) je objavil razpis za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev v letu 2024. Rok za oddajo vlog je 24. maj. Holding s sponzorstvi in donacijami podpira šport, humanitarne projekte, varovanje kulturne dediščine in kulturne prireditve, skupino JHMB pa sestavljajo Mariborski vodovod, Nigrad, Snaga, Marprom, Pogrebno podjetje, Energetika, Šport, Mestne nepremičnine in ZUM. "S sponzorstvi in donacijami v skupini JHMB s strategijo vračanja v okolje podpiramo trajnostno naravnane družbene projekte," so poudarili v holdingu.

(FOTO) Od zorbinga do gorskih gokartov: Na Mariborskem Pohorju z Arehom se napoveduje pestra poletna sezona

Zainteresirani lahko za morebitne dodatne informacije pišejo na elektronski naslov razpis-sd@jhmb.si. Besedilo in vlogo za prijavo na razpis najdete na spletni strani holdinga. Prispele vloge bo pregledala in v nadaljevanju ocenjevala komisija, sestavljena iz predstavnikov skupine JHMB.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta