Mariborski otok: Kako uspešna je bila akcija Karta za otroka

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
22.08.2024 13:00

Šport Maribor je Zvezi prijateljev mladine Maribor predal še zadnji paket vstopnic za otroke

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Akcija je bila zasnovana z namenom, da se otrokom in mladostnikom iz socialno ogroženih družin omogoči dostop do raznolikih doživetij, ki jih sicer morda ne bi imeli priložnost izkusiti. Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

S skorajšnjim koncem poletne sezone je Šport Maribor iz skupine Javni holding Maribor zaključil akcijo Karta za otroka, s katero so lahko obiskovalci kopališča plačali kopališke vstopnice otrokom in mladostnikom iz socialno ogroženih družin.

Zveza prijateljev mladine Maribor je vstopnice razdelila med 280 otrok in njihovih spremljevalcev iz Kriznega centra za otroke Palček, Varne hiše za ženske, Materinskega doma, Kriznega centra za mlade in Društva prijateljev mladine Maribor. "Odzivi otrok in njihovih družin so bili izjemno pozitivni, mnogi so poudarili, da jim je ta izkušnja prinesla nepozabne spomine. Posebna zahvala gre vsem, ki so kupili dobrodelno vstopnico. Njihova podpora je omogočila, da smo dosegli širok krog otrok," so sporočili in dodali, da je njihov cilj, da takšne iniciative postanejo stalnica, saj verjamejo, da lahko s skupnimi močmi prispevajo k boljši prihodnosti naših otrok.

Šport Maribor

Akcija s tem še ni povsem zaključena, saj jo nadaljujejo s prodajo vstopnic za drsanje. Vstopnice po ceni šest evrov je možno do zaključka kopalne sezone kupiti na blagajni Kopališča Mariborski otok, od 9. septembra naprej pa na blagajni Kopališča Pristan. Z odprtjem rekreativne drsalne sezone bodo vstopnice na voljo tudi na blagajni drsališča v Ledni dvorani. V Športu Maribor so prepričani, da bo tudi prodaja vstopnic za drsanje tako uspešna, kot je bila za kopanje, in da bodo otrokom omogočiti nepozabne zimske aktivnosti.

Na Mariborskem otoku otroci uživajo. Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta