Mariborski zavod za turizem prevzema Jure Struc

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
16.09.2020 16:00

Saša Arsenovič je po dostopu Doris Urbančič Windisch za vršilca dolžnosti imenoval nekdanjega direktorja trženja v Pivovarni Laško in bivšega direktorja medijske hiše Večer.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Struc se bo preizkusil še kot direktor javnega zavoda za turizem.
Sašo Bizjak

Potem ko je s položaja direktorice iz osebnih razlogov odstopila Doris Urbančič Windisch, bo Zavod za turizem Maribor prevzel Jure Struc, nekdanji direktor trženja v Pivovarni Laško in bivši direktor medijske hiše Večer. Novico je na Radiu Maribor potrdil župan Saša Arsenovič, ki je Struca izbral, ker ima, kot je dejal, izkušnje z velikimi sistemi in blagovnimi znamkami.

Jure Struc
Sherpa

"Verjamemo, da se bo uspešno lotil izzivov, ki jih v zavodu ni malo, in da mu bodo pri tem v veliko pomoč bogate izkušnje s področja marketinga, korporativnega komuniciranja in vodenja. Imenovanje vršilca dolžnosti je sicer v pristojnosti sveta zavoda," so sporočili z občine. Seja sveta zavoda, ki ga vodi Zdravko Luketič, bo v ponedeljek.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta