Mariborsko Pohorje: Prvo smučanje prihodnji teden

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
29.11.2019 18:17

Tako napovedujejo v Marpromu, zavračajo pa očitke, da imajo družinam neprijazno cenovno politiko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sneg iz tovarne snega bodo na progi Bellevue (znani tudi po imenom Bejbika) razprostrli že kmalu.
Sašo Bizjak

Četudi so pri Marpromu razmišljali, da bi prvo smučarsko progo pripravili že ta konec tedna, je padla odločitev, da z zagonom žičniških naprav še počakajo na ugodnejše vremenske razmere. A ne bodo odlašali dolgo, obljubljajo. Progo Bellevue (znano tudi pod imenom Bejbika) na Mariborskem Pohorju, kjer so v preteklih tednih s tovarno snega izdelovali snežno zalogo, nameravajo za prve obiskovalce odpreti predvidoma že naslednji teden. Kdaj točno, še ni odločeno.

Sašo Bizjak
Sašo Bizjak

Sezonska vozovnica dražja od vozovnice Topskipass

Smučarske vozovnice bodo letos sicer znova malo dražje. Dnevne bodo odrasle stale 33 evrov, mladino in upokojence 28 evrov, otroke pa 19 evrov. Pohorka, ki omogoča neomejeno smuko od ponedeljka do petka z izjemo praznikov in počitnic, pa ima zdaj ceno 370 evrov.

Marprom: Smo konkurenčni

V Marpromu, kjer imajo politiko, da skušajo čim več vozovnic prodati v predprodaji, ki jo stopnjujejo že od pomladi, a tudi zaključijo prej kot druga smučišča, so pojasnili, da je bila cena za omenjeni paket v prvem obdobju predprodaje 1040 evrov, kar je po njihovih besedah konkurenčno s ponudbo primerljivih slovenskih smučarskih središč. "Tako ne drži, da bi bila cenovna politika neprijazna do družin, tem pa se želimo na Pohorju približati tudi z našo ponudbo - otroškimi poligoni, sankališči, različnimi animacijami," so poudarili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta