"Nekonvencionalni" pub kviz o Nogometnem klubu Maribor

Jon Knez Jon Knez
27.03.2024 02:00

Koliko vem o Nogometnem klubu Maribor, je tema tokratnega pub kviza v Gambrinusu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kvizmojster Jaša Lorenčič vabi na pub kviz v Gambrinusu.
Sašo Bizjak

Koga že je Nogometni klub Maribor odpravil v Evropi z 10:0? Je bila prej afera Žoga ali afera Driska? Kateri gol večinoma napadajo vijoličasti v drugem polčasu? Kdo je bil najboljši strelec ekipe v vsaki od petih sezon v prvi jugoslovanski ligi? Kdo je zabil gol v Kijevu za prvo in edino zmago v ligi prvakov? Koliko vratarjev ima nagrado vijol'čni bojevnik? Pred katero tekmo je bila predstavljena himna skupine Čudežna polja? Koliko golov je lani zabil Žan Vipotnik in kdo je bil najboljši vijoličasti strelec lige pred njim?

Če veste večino odgovorov ali pa ste vsaj blizu, vas kvizmojster Jaša Lorenčič vabi na "netradicionalni" in še bolj "nekonvencionalni" pub kviz v Gambrinusu (Gledališka ulica 11). Ker je prvi termin že poln, bo dodatni v četrtek, 28. marca, ob 19. uri. Pogoj za prijavo je število članov - minimalno trije in maksimalno pet. Prijavite se lahko vsak dan v lokalu ali na telefonski številki 041 571 819. Ker so mesta omejena (načeloma do osem ekip), velja pohiteti. Še opozorilo: kviz je primarno družabne narave, znanje pa kakopak dobrodošlo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta