Nova KBM: Ponosni na dobrodelnost zaposlenih

MBK
24.11.2020 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaposleni v Novi KBM so se odpravili tudi po nakupih za šibkejše družine. Foto: Nova KBM
Nova KBM

Skupina Nove KBM (zraven Nove KBM jo sestavljata še nekdanja Abanka in Summit Leasing) vsako leto organizira olimpijado za zaposlene. Letos so zaradi preventivnih zdravstvenih ukrepov, povezanih z epidemijo covida-19, olimpijado preselili na splet, eden izmed izzivov pa je bil namenjen dobrodelnosti in je potekal pod sloganom Dobrodelnost je nekaj, kar lahko počnemo sami, a če nas je več, je učinek dobrih del še velikokrat večji, so sporočili iz Nove KBM.

Nova KBM

Zaposleni so se dobrodelno udejstvovali na različnih področjih. Nekateri so v UKC Maribor darovali kri, drugi so se odločili, da bodo otrokom polepšali prihajajoče praznike in so se priključili Božičkom za en dan, darovali Rdečim noskom, se priključili projektu Botrstvo. Pozabili niso niti socialno šibkejših družin, zapuščenih živali v mariborskem zavetišču, organizirali so tudi čistilne akcije v bližini svojih domov.

Posebej čustven odziv je prišel iz domov za starejše občane, v katere so zaposleni poslali zvočne posnetke, ki so jih poimenovali Biti človek skozi glas. "Ko smo izziv prenesli na splet, so odločnost, volja in predanost zaposlenih presegle vsa pričakovanja in na to smo izjemno ponosni," je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta