Občina Hoče - Slivnica preklicala objavo o prevarantih in se opravičila

MBK
10.04.2024 12:09

Direktor podjetja Fantom International je občino opozoril, da imajo vsa dovoljenja za prodajo svojih izdelkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Občina Hoče - Slivnica je preklicala včerajšnjo objavo o prevarantih.
Igor Napast

Z občine Hoče - Slivnica so sporočili, da jih je kontaktiral direktor podjetja Fantom International in jih opozoril, da ima podjetje vsa potrebna dovoljenja in certifikate za opravljanje dejavnosti. Spomnimo, včeraj so z občine posredovali novico Prevaranti na delu!, v kateri so zapisali, da se v podjetju Fantom International pod pretvezo nudenja svetlobnih terapij dogovorijo za obisk na domu, po končani "terapiji" pa ponudijo odkup naprave za 2500 evrov, čeprav naj bi se jo na spletu dalo dobiti za 80 evrov. "Pozivamo vas, da ne nasedete prevarantom, kateri pod pretvezo nudenja pomoči izkoriščajo predvsem starejše ljudi," so včeraj zapisali na občini.

Pozor! Prevaranti na delu v občini Hoče - Slivnica

Danes pa so objavo preklicali in se podjetju za morebitne nevšečnosti opravičili. Poudarili so, da je naprava (aparat za fotobiomodulacijo) podjetja Fantom International izdelana v slovenskem podjetju Votan in da je pri razvoju sodeloval tudi inštitut Jožef Stefan iz Ljubljane. Njihov aparat se uporablja tudi v UKC Ljubljana, na oddelku za klinične okužbe pri dr. Igorju Frangežu, so sporočili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta