Pogrebno podjetje Maribor: Kako se izogniti odvzemu grobnega mesta na Pobrežju in Dobravi

Igor Selan Igor Selan
21.02.2024 02:00

Pogrebno podjetje Maribor najemnike grobnih mest poziva, da jim pravočasno sporočijo vse spremembe naslovov za pošiljanje položnic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pri Pogrebnem podjetju ugotavljajo, da se številne nedostavljene položnice vračajo, ker je naslovnik neznan ali preseljen.
Andrej Petelinšek

Pogrebno podjetje Maribor najemnike grobnih mest na pokopališčih Pobrežje in Dobrava obvešča, da bodo v kratkem izdali letne položnice za grobnino v tekočem letu. Ker ne želijo, da bi morali poseči po skrajnih ukrepih, kakršen je odvzem grobnih mest, ki ga kot upravljavec pokopališča morajo izpeljati ob neplačilu, pozivajo najemnike, da jim pravočasno sporočijo vse spremembe naslovov za pošiljanje položnic. Ugotavljajo namreč, da se kljub prizadevanjem številne nedostavljene položnice vračajo, ker je naslovnik neznan ali preseljen. Gre predvsem za primere, ko najemnik umre, svojci pa ne uredijo najemne pogodbe, in primere, ko najemniki ne sporočijo spremembe svojega naslova za pošiljanje položnic.

Pogrebno podjetje zato najemnike grobnih mest vljudno prosi, da jih o spremembah naslova za pošiljanje položnic obvestijo čim prej oziroma najkasneje do 29. februarja, da bodo lahko poskrbeli za ustrezno posodobitev podatkov v svojem sistemu. Za morebitna vprašanja ali dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 02 48 00 132 in e-pošti pisarna.pokopalisce@pp-mb.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta