Posebni vavčerji v Dupleku: Občina bo nagradila tiste, ki so med epidemijo delali, nudili pomoč

Branka Bezjak Branka Bezjak
18.06.2020 05:00

Bon za deset evrov bodo namenili zaposlenim v zdravstvu, negovalcem in medicinskemu osebju v socialnih zavodih, aktivno vključenih pripadnikom gasilcev, aktivno vključenih pripadnikom civilne zaščite, policistom na terenu, trgovcem v živilskih in kmetijskih trgovinah, poštarjem, komunalnim delavcem ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vavčer bo mogoče vnovčiti tudi pri lokalnih ponudnikih športnorekreacijskih aktivnosti. 
Sašo Bizjak

Občina Duplek namerava občanom, ki so v tednih epidemije morali delati oziroma so bili angažirani pri raznih aktivnostih ob ukrepih, dati bon v vrednosti deset evrov za storitve, ki jih lahko nato koristijo v občini. Na občinski spletni strani je zato objavljen poziv, naj se upravičenci oglasijo in izpolnijo prijavni obrazec, ki ga do 18. junija posredujejo občini.
Nagovarjajo zaposlene v zdravstvu, negovalce in medicinsko osebje v socialnih zavodih, aktivno vključene pripadnike gasilcev, aktivno vključene pripadnike civilne zaščite, policiste na terenu, trgovce v živilskih in kmetijskih trgovinah, poštarje, komunalne delavce ... Na prireditvi, ki bo prihodnjo soboto, 20. junija, se jim bo nato župan Mitja Horvat v imenu občine še javno zahvalili in bone tudi razdelil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta