Posvoji tačka: Lina rešili groznih razmer

ŠTR
06.07.2019 05:50

V Zavetišču za živali Maribor je tačas več štirinožcev, ki čakajo na novega lastnika, ki bi jih odpeljal iz boksa v svoj dom. Med njimi je tudi Lin, ki so ga pred mesecem rešili iz razmer, v katerih je živel ob nevestnem lastniku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Linu je v zavetišču lepše, a še lepše bi mu bilo v stalnem domu.
Zavetišče

Psa Lina so zaščitniki živali spoznali pretekli mesec. Živel je v blazno grdem stanju. Sam, pozabljen, v lastnih iztrebkih z zeleno vodo v pesjaku. Hiška je bilo edino zavetje, ki ga je imel, a tudi v hiški je bila kopica iztrebkov, plesnivih, posušenih, svežih. Voda je bila deževnica in že zelena ... Lastnik ni želel sodelovati, da bi psu pomagali, ga odpeljali in mu poiskali dom, kjer bi živel ne le dostojno, ampak srečno pasje življenje. Zato so v Društvu za zaščito živali Maribor podali prijavo pristojnim organom in pes je bil odvzet. Zdaj v mariborskem zavetišču za živali čaka na novo življenje. "Je večje rasti, izredno nežnega in posrečenega karakterja. Tačko moli iz boksa in prosi za ven. S temi krasnimi, upanja polnimi očmi pa osvaja in prosi, da azilski boks zapusti in odide z dobrimi ljudmi, končno srečnemu življenju naproti," so še zapisali v društvu.

Floki je manjše rasti
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta