(POSVOJI TAČKA) Starejši Rex in mlajši Nemo iščeta dom

ŠTR
05.08.2023 04:27

Na novega skrbnika v mariborskem zavetišču za živali čaka še več štirinožcev. Vabijo na oglede.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rex je prijazen in cartljiv kuža.
Zavetišče za živali Maribor

Rex ima kljub trinajstim letom in nekaj težavami s sklepi še vedno neverjetno voljo do vsakodnevnih sprehodov, druženja z drugimi kužki, cartanja, so o njem zapisali v Zavetišču za živali Maribor ter pozvali k širjenju informacij, da išče stalnega skrbnega lastnika. V zavetišče je bil sprejet že leta 2010. "Do sedaj ni živel tako, kot si vsaka pasja duša zasluži, zato si zanj resnično čim prej želimo, da ga posvoji dobra oseba in mu končno pokaže, kaj pomeni biti ljubljen," so še zapisali.

Mešanec, večje rasti, težek okoli 30 kilogramov, je karakterno izredno prijazen, razume se tudi z ostalimi psi. Ker je starejši, so njegovi sprehodi počasnejši in krajši. Išče ljubeč, odgovoren in kvaliteten dom, kjer bo preživel jesen svojega življenja.

Nemo, ena sama sreča  
Zavetišče za živali Maribor

Približno enako velik je tudi kuža Nemo, ki pa je precej mlajši. Star je okoli leto in pol, v zavetišču je dobro leto. "Je ena velika pasja sreča - rad ima vse. Na sprehodu je radoveden, razigran, rad tudi izkoristi kakšno minuto le za cartanje. Je idealen kuža za aktivno družino, ki ji bo delal družbo na vsakodnevnih sprehodih," pa so opisali črno-belega kužka, ki je prav tako na voljo za posvojitev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta