Pozitivno mnenje obema kandidatoma za direktorja VSGT Maribor

MBK
10.07.2019 16:23

Mariborski mestni svetniki so na šesti dopisni seji potrdili vse tri predlagane sklepe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dr. Emil Juvan in dr. Tanja Angleitner Sagadin bosta v četrtek svojo vizijo vodenja šole predstavila svetu Višje strokovne šola za gostinstvo in turizem Maribor, ki bo nato glasoval o njima.
Sašo Bizjak

Mariborski mestni svetniki so na šesti dopisni seji, ki je trajala od petka, 5. julija, do srede, 10. julija, potrdili vse tri predlagane sklepe. Za revizorja letnih poročil Energetike Maribor za leta 2019, 2020 in 2021 so potrdili sklep nadzornega sveta javnega podjetja in imenovali revizijsko družbo Valuta. Sprejeli so tudi sklep o določitvi nadomestila za opravljanje funkcije Varuha bolnikovih pravic, na podlagi katerega varuhinji Lidiji Breznik za opravljanje funkcije od 18. junija letos pripada nadomestilo v višini 7,5 odstotka plače župana MO Maribor. Nadomestilo se varuhinji izplačuje mesečno.
Mestni svetniki so dali tudi pozitivno mnenje obema kandidatoma za direktorja javnega vzgojno-izobraževalnega zavoda Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor, dr. Emilu Juvanu in dr. Tanji Angleitner Sagadin. Kandidata bosta v četrtek svojo vizijo vodenja šole predstavila svetu VSGT Maribor, ki bo nato glasoval o njima. O kandidatu, ki bo dobil večinsko podporo, bo mnenje nato podal še šolski minister Jernej Pikalo, a to ne bo zavezujoče. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta