Pozor! Prevaranti na delu v občini Hoče - Slivnica

09.04.2024 14:05

V zadnjih dneh so opazili prevarante, domnevno celjsko podjetje Fantom International, ki skuša zlorabiti zaupanje predvsem starejših strank.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

Iz Občine Hoče - Slivnica sporočajo, da so jih občani obvestili o prevarantih, ki delujejo na območju občine.

Pod pretvezo nudenja svetlobnih terapij, katere bi naj izvajali samo oni in Univerzitetni rehabilitacijski center (URI) Soča v Ljubljani ter katere bi naj sofinancirala Občina Hoče - Slivnica, se dogovorijo za obisk na domu. Vendar pa občinski predstavniki opozarjajo, da nobena od s strani prevarantov navajanih trditev ne drži.

Občina Hoče - Slivnica preklicala objavo o prevarantih in se opravičila

Po končani "terapiji" pa ponudijo odkup naprave za 2500 evrov, ki se jo da na spletu kupiti za vsega 80 evrov. Po podatkih Občine Hoče - Slivnica gre za podjetje Fantom International, d.o.o., s sedežem v Celju.

Na občini pozivajo občane in vse ostale, da prevarantom ne nasedajo, saj pod pretvezo nudenja pomoči izkoriščajo predvsem starejše (in bolne) ljudi ter njihovo zaupanje. Celotno sporočilo občine lahko preberete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta