Pravnika zaposlijo v Staninvestu, terensko delo ponujajo agronomom, kemika potrebujejo v Henklu

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
26.06.2019 15:10

Preverili smo, katera prosta delovna mesta ta teden ponujajo v Mariboru. Poglejte, morda najdete novo službo

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Iščejo agronome za terensko delo

Podjetje Timac Agro Adriatik, zastopnik mednarodnega podjetja, išče sodelavce za slovenski trg. Po uvodnem izobraževanju boste v sodelovanju z distributerji spodbujali kmete k razvoju pridelave z inovativnimi in učinkovitimi rešitvami. Delo je terensko. Če ste agronom s podjetniško žilico in ustrezno izobrazbo (univerzitetna ali srednješolska izobrazba agronomske smeri) in bi vas delo veselilo, se lahko prijavite do 5. julija. Zaželeno je tudi pogovorno znanje angleščine ali italijanščine. Več podrobnosti o tem kakšno plačilo in druge ugosnosti vam ponujajo, najdete na spletnem portalu.

V Henklu za določen čas zaposlijo kemika

V podjetju Henkel za določen čas (nadomeščanje porodniške) zaposlijo asistenta v laboratoriju. Kandidati lahko prošnje z življenjepisom pošljejo do 29. junija. Pričakujejo, da imate visokošolsko ali srednješolsko izobrazbo iz kemije, šest mesecev delovnih izkušenj, vozniški izpit in znanje angleškega jezika. Naslov, na katerega lahko pošljete prijavo, najdete na spletni strani.

Pravniku ponujajo delo v Staninvestu

Družba Staninvest, ki se že 50 let ukvarja z upravljanjem nepremičnin v Sloveniji, zaposli pravnika v Mariboru. Od kandidatov, ki imajo osem dni čas poslati svoj življenjepis, pričakujejo VII stopnjo izobrazbe, zaželeno je leto dni izkušenj v zasebnem sektorju, dobro znanje angleškega ali nemškega jezika, vozniški izpit. Več podrobnosti o tem, kaj bodo vaše naloge, najdete tukaj.

NLB ima prosto delovno mesto za bančnega svetovalca

NLB v podrožnici v Mariboru zaposli za nedoločen čas bančnega svetovalca. Kandidati morajo imeti srednjo izobrazbo iz ekonomije, pričakuje se tudi osnovno znanje angleškega jezika. Prijave je mogoče poslati po spletu do 28. junija. Kaj bodo vaše naloge? Trženje bančnih in finančnih storitev, finančno svetovanje komitentom, opravljanje blagajniških in trezorskih poslov, obiskovanje in pridobivanje komitentov. Več podrobnosti najdete na spletni strani: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2472847.

V Big Bangu delo za skladiščnika

Če vas zanima delo skladiščnika, imajo prosto delovno mesto v Big Bangu v Mariboru. Prijavo lahko pošljete do 7. julija. Od kandidatov pričakujejo, da imajo srednjo poklicno ali strokovno izobrazbo tehnične smeri, vsaj eno leto delovnih izkušenj, opravljen izpit za delo z viličarjem in vozniški izpit. Več podrobnosti in naslov, na katerega se lahko prijavite, najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta