Projekt PONI Podravje udeležencem ponuja štirimesečno redno zaposlitev: Kako se prijavite na informativni dan?

MBK
07.05.2024 03:00

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor je objavila drugi javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI Podravje 2024.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Glavni cilj projekta je ustanovitev novih podjetij, v okviru katerih bodo udeleženci podjetniškega usposabljanja realizirali svoje podjetniške ideje. 
Andrej Petelinšek

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor je objavila drugi javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI Podravje 2024. Projekt udeležencem ponuja štirimesečno redno zaposlitev, v okviru katere bodo celostno razvijali svoje podjetniške ideje, se udeleževali uporabnih individualnih in skupinskih podjetniških usposabljanj ter ob podpori izkušenih mentorjev in zunanjih strokovnjakov razvili in dopolnili podjetniško idejo, izdelali poslovni model ter se seznanili z različnimi vidiki podjetništva, so sporočili iz RRA.

(FOTO) Pet ministrov o duševnem zdravju: Na mizo prihaja zakon o psihoterapiji, ki močno razburja stroko

(FOTO) Upravne enote popoldne ne delajo več niti enega dneva v tednu: Kako do storitev med stavko?

Glavni cilj projekta je ustanovitev novih podjetij, v okviru katerih bodo udeleženci podjetniškega usposabljanja realizirali svoje podjetniške ideje. Vsi, ki bi želeli uresničiti svojo podjetniško idejo, pa vam primanjkuje znanja in podpore, da bi začeli svojo podjetniško pot, ste vabljeni na informativni dan projekta PONI Podravje, ki bo

17. maja ob 10. uri preko MS Teams. Prijava za udeležbo na informativnem dnevu je mogoča na e-naslovu poni@rra-podravje.si. Javni poziv in obrazce najdete na spletni strani www.rra-podravje.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta