Sanjska služba za tisoč evrov, v Mercatorju zaposlijo strojnika, v upravni enoti svetovalca

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
19.02.2020 23:03

Iščete novo karierno priložnost? Morda samo dober zaslužek? Tudi ta teden smo našli nekaj zanimivih zaposlitvenih oglasov za delo v Mariboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Agencija Novelus išče managerja v marketingu

Agencija Novelus, ki se ukvarja s stiki z javnostjo in oglaševanjem, išče account managerja v marketingu. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, s področja oglaševanja ali marketinga, lahko tudi novinarstva ali druge družboslovne smeri. Od kandidatov pričakujejo znanje programov MS Office (napredno Excel, Power Point), tekoče ustno in pisno znanje angleškega, nemškega in hrvaškega jezika, organizacijske in komunikacijske sposobnosti, pet let delovnih izkušenj in vozniški izpit. Ponujajo plačo 2500 evrov bruto. Prijave je treba poslati do 8. marca, več informacij lahko dobite pri Mateju Grabrovcu, na telefonski številki: 041 970 175 ali elektronskem naslovu: jobs@novelus.si. Pa tudi na spletni strani.

Svetovalca zaposlijo v mariborski upravni enoti

V mariborski upravni enoti zaposlijo višjega svetovalca v oddelku za javni red. Zaposlitev je za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotnega javnega uslužbenca na delo. Kandidat mora imeti visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, štiri leta delovnih izkušenj, pogoj pa je tudi tekoče znanje slovenskega jezika. Kaj bodo vaše delovne naloge? Vodenje in odločanje v zahtevnih upravnih postopkih, priprava zahtevnejših analiz in razvojnih projektov. Vlogo je treba poslati do 26. februarja na poštni naslov: Republika Slovenija Upravna enota Maribor, Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor. Lahko tudi na elektronski naslov: ue.maribor@gov.si. Več informacij najdete tukaj.

Sanjska služba za tisoč evrov

Podjetje Studio Moderna išče spalca, ki bo na svetovni dan spanja - 13. marca, osem ur spal na Dormeo izdelkih. Prijavite se lahko vsi, ki ste starejši od 18. let in nimate težav s spanjem. Za osem ur spanja in poročilo o vašem počutju, vam obljubljajo sanjski zaslužek. Tisoč evrov. Z izbranim kandidatom bodo sklenili pogodbo o poslovnem sodelovanju ali podjemno pogodbo. Prijavo morate poslati do vključno 2. marca na: www.dormeo.net/danspanja. Več o Dormeo sanjski službi najdete na spletnem portalu.

V Mercatorju zaposlijo strojnika

V Mercatorju v Mariboru zaposlijo za nedoločen čas, s trimesečnim poskusnim delom, strojnika. Od kandidatov pričakujejo IV. stopnjo izobrazbe poklicne smeri, najmanj tri leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu in vozniški izpit. Delali boste v dopoldanskem času, z občasnimi dežurstvi. Skrbeli boste za delovanje hladilnih naprav in strojev. Prijavo z življenjepisom, skupaj z dokazili in potrdilom o nekaznovanosti, je treba poslati preko spletnega portala Optius, do 29. februarja. Več informacij najdete tukaj.

Delo za kuharja v Marche Maribor

Podjetje Marche, ki skrbi za gostinsko ponudbo na avtocestnih počivališčih, zaposli za določen čas kuharja v Mariboru. Od kandidatov pričakujejo gostinsko izobrazbo ali izkušnje v gostinstvu, ni pa to pogoj. Kaj ponujajo? Delo v dveh izmenah, šest dni v tednu, stimulativno plačilo, izplačilo najvišjega možnega regres za letni dopust in delovne uspešnosti ob koncu leta. Staršem pa tudi bonuse družinskega podjetja. Prijave z življenjepisom je treba poslati do 16. marca, preko spletnega portala Optius. Več podrobnosti in naslov podjetja najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta