Snaga Maribor začenja razdeljevati rumene vreče

mbk
29.08.2023 02:16

Delitev vreč po posameznih občinah bo potekala v različnih terminskih obdobjih do decembra

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zavitku vreč bo priloženo obvestilo s potrebnimi informacijami in navodili o tem, kaj sodi v rumeno vrečo in česa v njo ni dovoljeno odlagati.
Igor Napast

V začetku septembra bo Snaga svojim uporabnikom pričela razdeljevati rumene vreče (120-litrske) za zbiranje odpadne embalaže v letu 2024. Delitev vreč po posameznih občinah bo potekala v različnih terminskih obdobjih do decembra. Vreče bodo uporabniki prejeli na svoj naslov na utečen način, pri čemer Snaga obljublja, da bodo predane na najustreznejše mesto, varno pred morebitno odtujitvijo. Zavitku vreč bo priloženo obvestilo s potrebnimi informacijami in navodili o tem, kaj sodi v rumeno vrečo in česa v njo ni dovoljeno odlagati. "Če kljub našim prizadevanjem pri doslednosti delitve vreč do konca leta 2023 ne boste prejeli, saj možnost napak ni povsem izključena, se lahko obrnete na tel. št. 02 620 58 75, kjer smo na voljo od ponedeljka do petka od 8. do 14. ure, ali nam pišete na info@snaga-mb.si. Reklamacije glede nedostavljenih vreč bomo sprejemali najkasneje do 31. januarja 2024. Po tem datumu reklamacije ne bodo več upoštevane," še sporočajo iz Snage.

Odvozi odpadne embalaže za leto 2024 se bodo vršili skladno s koledarjem odvozov odpadkov, ki bo objavljen na položnici v mesecu decembru 2023, od konca leta pa bodo koledarji odvozov dostopni tudi na spletni strani www.snaga-mb.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta