Študentje zbirajo prijave za krvodajalsko akcijo

Jana Juvan Jana Juvan
16.11.2023 16:04

Študentski svet Univerze v Mariboru bo prihodnji začetek tedna organiziral eno od dveh letnih krvodajalskih akcij, ki ju prirejajo že tradicionalno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maribor - Strojna Fakulteta - krvodajalska akcija - darovanje krvi - študenti - kri - -
Sašo Bizjak

2Študentje in ostali zainteresirani, ki želijo zavihati rokav ter tako reševati življenja in zdravje drugih, bodo lahko prihodnji teden znova kri darovali na krvodajalski akciji Študentskega sveta Univerze v Mariboru.

Akcija, ki so jo zagnali leta 2005 in jo ponavljajo dvakrat letno, znova poteka pod sloganom Daruj več kot le kri. Daruj življenje. "Kri lahko poleg študentov darujejo vsi zainteresirani. Možno je predhodno naročanje na termin, in sicer vsak delavnik do 15. ure na telefonski številki 041 320 796 ali 041 479 242," so sporočili organizatorji. 

Krvodajalska akcija bo sicer potekala v ponedeljek od 8. do 13. ure, v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko ter 21. novembra na Centru za transfuzijsko medicino v UKC Maribor, med 7.30 in 17. uro. 

Več informacij o akciji in o tem, kdo lahko daruje ter kako poteka krvodajalska akcija, najdete tudi na njihovi spletni strani

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta