Sveže v Lidlu

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.07.2019 10:58

V Lidlu so tudi letos pripravili eno najbolj priljubljenih in verjetno najbolj ljubko akcijo Stikeez.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fresh friends Stikeez 
Lidl

Kot vsako leto boste tudi letos za vsakih 10 € nakupa v Lidlu prejeli brezplačno figurico Stikeez. Tokrat boste zbirali najbolj sveže Stikeez figurice do sedaj! Med njimi se skrivajo zabavna živila, kot so redkvica Roki, mleko Mili, avokado Avi, pistacija Pina, česen Luki, rogljiček Rene in drugi. Z njimi boste lahko napolnili Stikeez hladilnike in poskrbeli za poletno osvežitev, ki jo nujno potrebujete!
Ko govorimo o svežini pa nimamo v mislih zgolj prijetnega vetriča ali hladne pijače, ki nas razveseli v teh vročih dneh. Svežina je tudi ključna beseda nove Lidlove kampanje – Sveže. Tako kot v Lidlu. S kampanjo sporočajo o vrhunski svežini izdelkov z Lidlove tržnice, ki jo preverijo večkrat dnevno. Visoki standardi, ki se jih držijo vsi Lidlovi dobavitelji in pridelovalci, zagotavljajo visoko kakovost ter pestro izbiro izdelkov po nizkih cenah,

za kar so v Lidlu prejeli tudi nagrado Best Buy Award.

Sveži Stikeez pa imajo poleg zabave tudi pomembno nalogo. Z aktivacijo na spletu med otroke namreč prenašajo sporočila o pomembnosti zdrave in uravnotežene prehrane. Otroci in njihovi starši lahko tako skozi različne spletne igre spoznavajo prehransko piramido, urijo svoj spomin, usvajajo osnovne kuharske recepte in se preizkusijo v kvizu o lastnostih živil, ki jih predstavljajo figurice Stikeez.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.