Umrla priljubljena mariborska zdravnica: Za njene paciente bodo začasno skrbeli družno

Jana Juvan Jana Juvan
28.08.2023 13:51

Ljudje, ki bodo potrebovali ambulanto zdravnice Marije Skok, naj spremljajo urnike nadomestnih zdravnikov na spletni strani

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Iz Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor so sporočili, da se bodo vsi, ki so imeli izbrano družinsko zdravnico Marijo Skok, do nadaljnjega lahko obrnili na nadomestne zdravnike. Gospa Skok je nedavno tragično preminula, zato so se mnogi njeni bolniki spraševali, kaj lahko storijo, ko pa v Mariboru že dolgo ni mogoče dobiti novega izbranega zdravnika. V vodstvu zdravstvenega doma pomirjajo, da bo ambulanto predvidoma spomladi v celoti prevzela nova zdravnica, ki po naših podatkih zaključuje specializacijo.

Do takrat se lahko ljudje obrnejo na ostale družinske zdravnike, ki bodo preminulo zdravnico nadomeščali. Pri tem v vodstvu zdravstvenega doma prosijo bolnike, naj spremljajo urnike ambulante, ki so objavljeni na njihovi spletni strani. Ni namreč nujno, da nadomestni zdravnik, ki ta dan nadomešča ambulanto, deluje po enakem urniku, kot je delovala dr. Skok. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta